training “Advanced Traffic Analysis” bij Royal Institute of British Architects

Arend Consultants werkt al enige tijd met het toonaangevende programma Elevate om complexe capaciteitsvraagstukken op te lossen en verkeersanalyses te maken. Dat is nodig om al in de VO-fase van een nieuw gebouw vast te kunnen stellen hoeveel liften er nodig zijn, maar ook om problemen met de verkeersafhandeling door liften te analyseren en alternatieve oplossingen aan te kunnen dragen.

In maart 2014 hebben wij in het gebouw van het prestigieuze “Royal Institute of Britissh Architects” in Westminster, London, de training voor “advanced simulation and traffic analysis” gevolgd om nog beter met de Elevate-software om te kunnen gaan.

De training werd gegeven door Dr. Richard Peters, hij geldt internationaal als dé autoriteit op dit gebied.